GREEN PEEL

Gir huden en suveren treningsøkt

Green Peel® gir huden en suveren treningsøkt. Den stimulerer alle hudens funksjoner, innerst til ytterst. På grunn av den økte sirkulasjonen i kombinasjon med næringsstoffer fra urtene, fremskyndes hudfornyelsen på minimum av tid. På samme måte som vi trener kroppen, oppnår huden økt styrke, sunnhet og spenst med jevnlige treningsøkter. Gjennom den økte sirkulasjonen og O2-tilgangen økes metabolismen i cellene. Cellefornyelsen i overhuden økes og produksjon av bindevev i hudens ”reisverk” styrkes. Hudens fuktighetsinnhold balanseres, huden regenereres og vitaliseres og fremstår sterkere, sunnere med økt spenst. Urtene inneholder en unik sammensetning som har ulik virkning på og i huden. Fra innsiden jobber urtene sterkt antibakterielt, antiinflammatorisk, nærende, styrkende, rensende og beskyttende i flere dager etter behandlingen.

Unikt bidrar urtene til at huden får tilført det den trenger etter ”treningsøkten” og resulterer i minimalt stress på huden. Urtenes peelende effekt på hudoverflaten øker sirkulasjonen og penetrasjonevnen i huden. Dette er helt avgjørende for at urtemaskens svært aktive stoffer kan slippe til, og stimulere i hudens dypere lag. Kunder med sensitiv hud er lettet over at de også kan ta en såpass effektiv behandling og samtidig styrke huden. Utallige fornøyde kunder har fått en sunnere hud med en sterkere hudbarriere enn de trodde var mulig. Dette er høyaktuelt i dag, hvor mange går rundt med en belastet hudbarriere som følge av for eksempel forurensning, stråling, klima/vær og overbehandling med ulike produkter. Samtidig stimuleres hudens funksjoner innerst til ytterst med synlige resultater på minimum av tid.

Det finnes tre ulike Green Peel – behandlinger:

 Green Peel Fresh Up er for alle, og brukes ofte på kunder med sensitiv hud. Dette for å styrke en svekket hudbarriere. Den brukes også på kunder som prøver Green Peel for første gang, så kan man øke opp litt i gradene de neste gangene om dette lar seg gjøre – og hudterapeuten ser at kunden tåler dette. Den bedrer glød og gir antirynke. Samtidig setter behandlingen i gang prosesser som bremser aldring, bedrer opptak av aktive virkestoffer og forbedrer uren hud.  Det er en unik behandling til sensitiv og tynn aldrende hud.

Green Peel Energy er en dypere variant og passer ypperlig for de som trenger dypere antirynkebehandling. Den er effektiv på blant annet rynker, pigmentflekker, store porer og akne.

Green Peel Classic er fullstendig hudfornyelse på 5 dager. Brukt i nesten 60 år i over 70 land. Det er mange med synlige hudproblemer som ønsker fornyet hud uten kjemikalier og kosmetisk kirurgi. Denne behandlingen er suksessen til den opprinnelige Green Peel Classic metoden av Dr. med. Christine Schrammek har vist utrolige resultater med stor trygghet over mange tiår. Passer for de med dype linjer, grov og dårlig sirkulert hud, akne, arr, store porer og solskadet hud.  Rett etter behandlingen vil du være rød, og etter 3-4 dager vil en som regel flasse. Etter 5-6 dager kommer en tilbake for en oppbyggende behandling.

Denne behandlingen gjøres i to omganger (2 x 60 min. settes av)

En god rens og en svært beroligende ansiktsmaske er inkludert i alle behandlingene. Farging av vipper og bryn kan kombineres med en Fresh Up om kunden ønsker dette. Hver enkelt behandling blir også skreddersydd etter hva en hver kunde har behov for.

Dersom det er behov for utklemming, har vi en egen Fresh Up behandling med dette. Det er ønskelig at kunde benytter Dr. Schrammek produkter hjemme etter Green Peel, dette for å oppnå best mulig resultater.

Nå har vi også lansert en pakkeløsning med Green Peel. Denne pakken inneholder en Green Peel Fresh up med farging av bryn + 30 minutter rygg/nakkemassasje. Kunden bestemmer selv om hun/han vil ha svensk massasje eller aromaterapi.

PRISLISTE

Green Peel Express

1100,-

Green Peel Fresh Up

1500,-

Green Peel Fresh Up inkl farging av vipper og bryn

2100,-

Green Peel Energy

1700,-

Green Peel Classic (2x60 min)

2900,-

INFO

Konsultasjon er gratis!

Eventuell avbestilling må skje innen 24 timer før oppsatte time. Etter dette – eller ved uteblivelse fra time, vil det faktureres 1500,-.

FØLG FACELOUNGE PÅ FACEBOOK FOR KAMPANJER!