KJEMISKE PEELINGER

Ved en kjemisk peeling påføres huden en løsning av ingredienser som har en lavere pH enn huden selv. Huden opplever behandlingen som en mild skade, og svarer med å igangsette en rekke reparasjonsprosesser – som igjen gir hudforbedring. De ulike peelingene har hver sine unike egenskaper, men generelt for dem alle er at de svekker bindingene mellom de døde hudcellene slik at disse fjernes. Med dette øker produksjonen av nye, friske hudceller. FaceLounge benytter seg av ulike kjemiske peelinger, og hvilken peeling du skal ha til din hud bestemmes utifra hudtype, hudtilstand, problem og indikasjon. Alle våre kjemiske peelinger har 18 årsgrense, men mindre foresatte er til stede.

Våre ulike kjemiske peelinger:

TCA-peeling

Dette er den kraftigste peelingen, og virker ned i underhuden (dermis). Denne peelingen egner seg godt til solskadet hud med linjer, hyperpigmentering og/eller arrpreget hud. Den finnes i ulike styrker – hvorav nedetiden etter, med flassing, rødhet og tørrhet kan variere ut ifra hvor kraftig peeling som er nødvendig. Den 3. dagen etter behandling oppleves ofte som den dagen flassingen foregår som verst. Det er viktig å ikke manipulere/rive i den flassende huden. Etter endt nedetid, vil man oppleve at huden ser og føles ny og frisk. TCA-peeling kan med fordel kombineres med DermaPen, spesielt dersom man har mye solskader, linjer og arr. Mer om denne behandlingen kan du lese om på “om behandlingene” under “DermaPen” på vår hjemmeside.

 MeLine-peeling

Dette er den første spesialiserte serien til å behandle alle typer pigmenteringer, og er en kombinasjon av ulike syrer. Denne behandlingen gir gode resultater uten tilbakefall av pigmenteringer, etter som den hemmer tyrosinaseprosessen – hvor utviklingen av pigmenter foregår. I tillegg vil peelingen spre pigmenteringen i vevet, så det ikke samler seg som “flekker”. Denne peelingen eksfolierer også de øverste lagene (døde hudceller) i epidermis, slik at man oppnår en økt produksjon av friske, nye hudceller. MeLine salongbehandling innebærer 2 behandlinger med 30-40 dagers mellomrom (evt. vedlikeholdsbehandling etter 6-8 mnd om ønskelig). Denne behandlingen BØR kombineres med hjemmebehandling for optimalt resultat.

PRX-T33

Dette er en biorevitaliserende peeling som fungerer som en “hybrid” mellom injeksjonsbehandlinger og kjemiske peelinger. Denne behandlingen er uten sterke bivirkninger, og gir ikke “frosting” og lyssensitivitet som andre kjemiske peelinger gir. Denne kan brukes hele året på alle hudtyper og hudfarger, og har kort nedetid. Behandlingen gir umiddelbart resultat på fine linjer, rynker, gusten og slapp hud. Den gir glød, hudstrukturen bedres, hudtonen jevnes, huden strammes opp og kollagenproduksjonen stimuleres. PRX-T33 fungerer fint som en enkel behandling, men for helt optimalt resultat, er det anbefalt 3-5 behandlinger som en kur.

 Det er også viktig med hjemmeprogram etterpå, denne får du i “samples”, men det vil lønne seg å kjøpe produkter i stor størrelse dersom du skal ha flere behandlinger. Andre hjemmeprodukter bør settes til side de neste 6 dager. Du kan oppleve tørrhet, noe rødhet, lett flassing og irritert hud etter behandling, dette vil avta etter noen dager. PRX-T33 kan med fordel kombineres med DermaPen, denne behandlingen kalles “NeedleBoost”, mer om denne kan du lese om under “om behandlingene” på vår hjemmeside under “DermaPen”.

Når bør du IKKE ta kjemisk peeling?

  • Om du er gravid eller ammer skal du ikke behandles.
  • Om du har brukt Roaccutane/Isotretinoin de siste 12 måneder.
  • Om du nylig har syrebehandlet huden de siste 2-3 dager.
  • Om huden din lett danner arr.
  • Om du skal i sterkt sollys de nærmeste ukene etter behandling (TCA og MeLine).
  • Ved PRX-T33 utøves forsiktighet i sol etter behandling.
  • Om du har irritert, veldig sensitiv/reaktiv hud eller ha Sebboreisk eksem.
  • Om du har herpesutbrudd.
  • Om du har allergi for Kojic-syre.

PRISLISTE

PRX-T33

1 behandling:

2000,-

3 behandlinger:

5000,-

Needleboost 1 behandling:

3000,-

Obs! Hjemmeprodukter bør påregnes.

MeLine

1. behandling:

1500,-

2. behandling:

1300,-

Obs! Hjemmeprodukter bør påregnes.

TCA-peel

Lunsjpeel (uten maskebehandling)

990,-

Lightpeel m/ ASM 1 eller 2 inkl. maskebehandling

1500,-

TCA kombinert med DermaPen

2500,-

INFO

Konsultasjon er gratis!

Eventuell avbestilling må skje innen 24 timer før oppsatte time. Etter dette – eller ved uteblivelse fra time, vil det faktureres 1500,-.

FØLG FACELOUNGE PÅ FACEBOOK FOR KAMPANJER!