SUNEKOS

Sunekos 200 er et etterlengtet behandlingstilbud for den fine og sensitive huden i området rundt øynene. Dette er et område hvor mange plages av løs hud, linjer, hulhet og mørke ringer. Mange har også forsøkt kremer og injeksjonsbehandlinger uten å oppnå ønsket resultat.

Med Sunekos 200 har vi nå muligheten til å stimulere hudens egen produksjon av kollagen og elastin. Dette gir oppstramming av huden og bedrer hudens struktur, tykkelse og evne til å holde på underliggende strukturer.

Aminosyrer og hyaluronsyre

Sunekos 200 består av en unik blanding av patenterte aminosyrer og ren hyaluronsyre, og injiseres med tynn nål i huden rundt øynene.

Behandlingen gjentas 3-4 ganger med 2-4 ukers mellomrom. Deretter skal det gjøres en vedlikeholdsbehandling med 1-2 behandlinger hvert halve år.

Etter behandling med Sunekos 200

Etter behandlingen er det normalt å bli hoven i det behandlede området og man kan også oppleve å få et blåmerke, da dette er et område med mange blodkar og tynn hud. Etter 2 timer kan man legge sminke på området og for de fleste har hevelsen gått ned etter 2-4 dager.

Sunekos 200 er en trygg behandling med lite risiko for bivirkninger eller komplikasjoner. Det blir ikke liggende fremmedlegemer i huden etter behandling og ingrediensene i injeksjonsvæsken finnes naturlig i huden. Sunekos 200 er et produkt som stimulerer hudens elastisitet og volumtap på en naturlig måte og uten syntetiske tilsetningsstoffer.

PRISLISTE

Per behandling

2300,-

3 behandlinger i pakke

6000,-

INFO

Konsultasjon er gratis!

Eventuell avbestilling må skje innen 24 timer før oppsatte time. Etter dette – eller ved uteblivelse fra time, vil det faktureres 1500,-.

FØLG FACELOUNGE PÅ FACEBOOK FOR KAMPANJER!