Ultralift/HIFU

Ultralift er en Høy Intensiv Fokusert Ultralyd – HIFU. Høy intensiv fokusert ultralyd er en ny behandlingsmetode for å stramme opp huden i dybden. Det er det nærmeste man kommer et ansiktsløft uten å gjøre et kirurgisk inngrep. Fokusert intensiv ultralyd har en helt egen teknikk da ingenting av energien absorberes og opptas av pigment eller blodkar i den ytterste huden. Energien sendes ned og fokuseres på akkurat den dybden maskinen er innstilt på. Målet er å treffe en bindevevshinne som kalles SMAS (Superficial Muscular Aponeurosis System) som ligger mellom Subcutis og muskel. Under behandling skjer en intensiv varmeutvikling, 60-70 grader veldig lokalt som starter en oppstramming av det dype bindevevet. Nye bindevev vokser til i “skadeområdet”, dette skjer langsomt, på samme vis som en sene leges når den har vært skadet. Man kan derfor ikke forvente det endelige resultatet før det har gått 3-6 måneder etter endt behandling.

En god kandidat for behandlingen har en mild – moderat synlig og ofte følbar slapp hud f.eks på hake, hals eller kinn. Resultatet varer i noen år, før den naturlige aldringsprosessen setter inn igjen. Ultralift er FDA-godkjent (Food and Drug Administration), som er det høyeste kvalitetsstempelet en behandlingsmetode kan ha. Det er per i dag ikke rapportert noen form for skader eller bivirkninger etter behandling med HIFU.

Behandlingen gir så gradvise og naturlige resultater, at det er lite sannsynlig at noen kommer til å spørre om du har utført noen behandling.

Når bør du IKKE behandles med Ultralift:

  • Dersom du har metallimplantat i kroppen.
  • Alle smykker, ørepynt, armbånd, piercinger mm. bør fjernes før behandling.
  • Personer under 18 år behandles ikke, med mindre han/hun er i følge med foresatte.

Behandlingsforløp

Det anbefales 1-3 behandlinger, men for et helt optimalt resultat bør man gjøre 3 stk. Dette avtales i samråd med din terapeut etter indikasjon. Ønsker man flere behandlinger enn 3 stk, evaluerer terapeuten dette på en kontroll 6 måneder etter din 3. behandling. Det er viktig å påpeke at resultatene er svært individuelle, og noen trenger flere behandlinger enn andre. Det skal helst gå 1 måned mellom hver behandling. Ved flere behandlinger gies rabatt

Smerte: Individuelt

Det vil oppleves noe smerter/ubehag ved behandling av kinn/kjeveområdet og på områder med bein. Dersom du har lav smerteterskel anbefales det å ta smertestillende før behandling, dette avgjør kunden og kjøper selv.

Etter behandling

Man kan oppleve litt rødhet i huden på behandlingsområdet samme dag, samt. litt følelse av å være støl i de berørte musklene samme dag samt. dagen etter behandling. Det er ellers ingen nedetid, og man kan fint gå på jobb dagen etter behandlingen.

PRISLISTE

Dobbelhake

2000,-

Hals

2500,-

Ansikt

3000,-

Dobbelhake + ansikt

4500,-

Hals + dobbelhake

4000,-

Ansikt + hals + dobbelhake

6000,-

INFO

Konsultasjon er gratis!

Eventuell avbestilling må skje innen 24 timer før oppsatte time. Etter dette – eller ved uteblivelse fra time, vil det faktureres 1500,-.

FØLG FACELOUNGE PÅ FACEBOOK FOR KAMPANJER!